Sette Camara en Ticktum ook in 2024 bij NIO 333

DoorMatthias Hautekiet

23 september 2023

Sérgio Sette Câmara en Dan Ticktum zullen ook in seizoen 10 van het ABB FIA Formula E Wereldkampioenschap voor NIO 333 rijden. Dat kondigen het team en de rijders zelf aan.

Foto © X / NIO 333 Formula E Team

Met de contractverlengingen getekend, kiest NIO duidelijk voor standvastigheid. Na enkele moeilijke seizoenen lijkt het team opnieuw de goede richting uit te gaan. In 2023 eindigden ze zeven van de zestien keer in de punten met P5 als hoogste notering (Câmara – Hyderabad E-Prix). Ook tijdens de laatste drie races van het afgelopen seizoen wist Ticktum drie maal punten te scoren. NIO 333 Racing eindigde het kampioenschap bij de teams met 42 punten op plaats negen.

“Het is een genoegen om voor seizoen 10 weer met Dan en Sérgio samen te werken”, zegt COO en plaatsvervangend teambaas Russell O’Hagan. “Hun talenten en toewijding aan het team zijn cruciale factoren in onze voortdurende ontwikkeling. Bovendien zijn hun gezamenlijke aanpak en toewijding aan de algehele vooruitgang duidelijke pluspunten bij het nastreven van onze ambitieuze doelen. Seizoen 9 heeft laten zien welk potentieel we hebben en waar we aan moeten werken. We staan te popelen om de uitdagingen en kansen die voor ons liggen aan te gaan.”

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!