Een nieuwe naam in de E1 series: The Blue Rising Team

DoorMatthias Hautekiet

6 oktober 2023

De E1 series heeft een nieuwe naam aangekondigd. Na Tom Brady, Rafa Nadal, Sergio Perez, Steve Aoki en Didier Drogba stapt ook Virat Kohli me in dit elektrische avontuur.

Foto © E1 Series

Virat Kohli is bij ons relatief onbekend, maar zij die cricket volgen, kennen hem ongetwijfeld. Hij wordt beschouwd als een van de beste batsmannen wereldwijd. Kohli was tevens de aanvoerder van het nationale cricketteam in Indië en werd uitgeroepen tot ICC Cricketer van het jaar in 2017 en 2018.

Ik wil mensen inspireren om competitief te zijn en het bewustzijn over duurzaamheid vergroten, iets waar ik steeds meer gepassioneerd over raak naarmate we een gezin vormen. Ik kan niet wachten om onze mannelijke en vrouwelijke piloten aan te moedigen die voor ons team racen. Ik kijk ernaar uit om het op te nemen tegen Tom Brady, Rafa Nadal, Sergio Perez, Steve Aoki en Didier Drogba – we vliegen elektrisch over het water en we gaan proberen te winnen voor The Blue Rising!

Virat Kohli

The Blue Rising Team richt hij op samen met sports tech ondernemer Adi K Mishra. Samen willen ze niet alleen het urgente probleem van de stijgende zeespiegel aankaarten of de noodzaak om het maritieme leven beter te beschermen, maar ook India vertegenwoordigen op het wereldtoneel. Koli wil als gepassioneerd sportman met The Blue Rising het profiel van duurzame sport verbeteren en ervoor zorgen dat onze planeet wordt beschermd voor toekomstige generaties.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!