E-Bikes van Cowboy nu ook bij FNAC en via Klarna

DoorJens Mommens

27 oktober 2023

Sinds deze week zijn de connected e-bikes van Cowboy verkrijgbaar bij negen FNAC-winkels in België. Naast de online verkoop en samenwerkingen met fietsenmakers, komt er nu dus ook een derde optie voor potentiële klanten.

Foto © Momenol Images / Jens Mommens

Na de opstart als online fietsenmerk, zet Cowboy dus meer en meer in op een omnichannel strategie. Hierdoor wordt het niet alleen eenvoudiger voor e-bikers om een nieuwe fiets te kopen, maar hebben deze zo meteen ook een aanspreekpunt. Klanten kunnen de Cowboy Cruiser ST testrijden en aankopen in de FNAC-winkels in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Luik, Luxemburg, Toison d’Or en Wijnegem.

Houders van de FNAC-ledenkaart krijgen tot 30 oktober nog eens 15% korting bij aankoop. Levering gebeurt door FNAC in de winkel of op een adres naar keuze. Ook is er een beperkte voorraad beschikbaar in sommige winkels voor directe afhaling.

“Dit jaar hebben we ons engagement om ons te richten op offline retail verdubbeld, nu we afstappen van een puur direct-to-consumer model. Hoewel we online geboren zijn, leven onze fietsen in de fysieke wereld, en proberen is ervan houden. We willen de populairste vorm van vervoer in huis zijn en door samen te werken met toonaangevende retailers zoals FNAC, bieden we onze klanten meer mogelijkheden om de fiets te zien en uit te proberen in onze thuismarkt België.”

Charles Van Haverbeke, Chief Operating Officer

Koop nu, betaal later

Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om de kost van de Cowboy Classic of Cruiser (ST) op een later moment te betalen. Hiervoor werkt de e-bikebouwer samen met Klarna. Hierbij heb je de keuze tussen betalen binnen de 30 dagen of om de betaling in drie keer over te maken, zonder bijkomende kosten. In het laatste geval betaal je een derde van de prijs vooraf en vinden de resterende betalingen één en twee maanden na aankoop plaats. Hiermee wil Cowboy naar eigen zeggen de drempel verlagen, zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze Urban E-Bike van Belgische makelij.

DoorJens Mommens

Jens Mommens is een autosportfotograaf met een voorliefde voor Formule E. Hij test regelmatig nieuwe wagens en deelt zijn ervaringen met zijn lezers. Hij is ook een liefhebber van technologie, gaming en smartphones. Hij volgt de laatste trends en innovaties op de voet.

error: Piraterij is een misdrijf!