Black Friday actie bij Ellio

DoorMatthias Hautekiet

23 november 2023
Ellio speedpedelec

De Belgische speedpedelec-fabrikant Ellio stunt met een mooie Black Friday deal. Wie voor 1 december een flex-abonnement afsluit, kan twee maanden lang gratis gebruik maken van de dienst.

Met het Flex-abonnement van Ellio hoef je geen speedpedelec aan te schaffen om er toch gebruik van te maken. Dit flexibele abonnement is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren en biedt verschillende looptijdopties, variërend van een maand tot een halfjaarlijks of jaarlijks abonnement. Een van de voordelen van het abonnement is dat onderhoud en reparaties bij je thuis zijn inbegrepen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over technische zaken. Daarnaast worden alle fietsen snel geleverd, waardoor je snel van de diensten van Ellio kunt profiteren.

Deze benadering weerspiegelt de identiteit van Ellio, waar mobiliteit wordt gezien als een service in plaats van een puur product. Het biedt klanten de mogelijkheid om op een Belgische high-speed e-bike te rijden zonder ingewikkelde leasecontracten. Het Flex-abonnement is daarmee een toegankelijke oplossing voor wie hoogwaardige mobiliteit wil ervaren zonder de last van eigendom.

De actie loopt van vrijdag 24 november tot en met vrijdag 1 december. Meer informatie vind je terug op de website van Ellio.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!