MINI komt met uniek autosalon op het water

DoorMatthias Hautekiet

21 december 2023
MINI BIG LOVE BOAT

Na wegvallen van het gekende Autosalon in Brussel komt MINI Belux met een eigen variant. Van 19 tot en met 27 januari kan je terecht op de MINI BIG LOVE BOAT in Antwerpen of Brussel. MINI stelt op dit drijvend “Autosalon” twee modellen voor: de MINI Cooper Electric en de MINI Countryman.

De MINI BIG LOVE BOAT is uniek in België. Voor het eerst komt het merk met een eigen autosalon op het water. Bezoekers worden er ondergedompeld in het MINI-universum. Naast de twee nieuwe modellen biedt het merk een glimp op de toekomstige generatie. Ze nemen je mee op een futuristische reis in een hightech, intuïtieve en digitale wereld, die zowel jong als oud moet aanspreken. Aan de hand van arcade games, een MINI-golfbaan en activiteiten rond AI maak je kennis met de toekomst.

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats in Antwerpen (Havenhuis) van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari en in Brussel (Brussels Cruise Terminal) van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari. Verschillende tijdslots zijn mogelijk bij de registratie. Registratie en deelname is gratis.

Antwerpen – Havenhuis:

  • Vrijdag 19/01 van 15u tot 22u
  • Zaterdag 20/01 van 13u tot 22u
  • Zondag 21/01 van 10u tot 18u

Brussel – Brussels Cruise Terminal:

  • Donderdag 25/01 van 15 tot 21 uur
  • Vrijdag 26/01 van 15 tot 22 uur
  • Zaterdag 27/01 van 13 tot 22 uur

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!