Nieuwe Husqvarna e-bike voor woon- werkverkeer

DoorMatthias Hautekiet

15 februari 2024
Husqvarna Grand Pather 6 e-bike

Husqvarna, bekend om tuingereedschap en motorfietsen, introduceert de Grand Pather e-bike, een veelzijdig model voor stad en natuur. De Grand Pather e-bike, met modellen 4, 5 en 6, biedt niet alleen stadsvervoer, maar ook ‘offroad’ avonturen.

De Grand Pather 6 is uitgerust met een krachtige Yamaha PWX3-motor en een 720 Wh-accu, waardoor tot 100 km trapondersteuning mogelijk is. De motor levert 85 Nm aan koppel, waardoor je moeiteloos de maximale trapondersteuning tot 25 km/u aanhoudt. De fiets schakelt automatisch tussen vijf niveaus van trapondersteuning, terwijl het frame van 6061-aluminiumlegering duurzaamheid biedt.

Met een verstelbare stuurpen en interne bekabeling is comfort gegarandeerd. De Grand Pather, beschikbaar in vier maten, biedt een ontspannen rijervaring met een Shimano Deore XT-aandrijflijn, hydraulische schijfremmen en allround Schwalbe-banden. Deze e-bike van Husqvarna is dan ook een mix tussen een mountainbike en een stadsfiets.

Het standaardpakket omvat spatborden, een bagagedrager met MIK HD-montagesysteem voor handige accessoires tot 27 kilogram. De prijzen variëren van € 3.999 voor het instapmodel tot € 4.999 voor de Grand Pather 6. Husqvarna e-bikes zijn verkrijgbaar bij geselecteerde dealers in België, waar ze de komende maanden te vinden zullen zijn.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!