Dries Vanthoor neemt deel aan Formula E Rookie Test

DoorMatthias Hautekiet

1 mei 2024
Dries Vanthoor en Alice Powell nemen voor Envision Racing deel aan de Berlin Rookie Test in Berlijn op maandag 13 mei 2024.

Envision Racing heeft hun line-up voorgesteld voor de Berlin Rookie Test die na de Berlin E-Prix volgende week plaatsvindt. Alice Powell en landgenoot Dries Vanthoor zullen voor het Britse team hun Formula E test afleggen.

Foto © Formula E

Het kwam wat als een verrassing, maar niemand minder dan onze eigenste Dries Vanthoor neemt deel aan de Rookie Test in Berlijn op maandag 13 mei. Voor Vanthoor, die op dit moment strijdt in het FIA WEC kampioenschap voor WRT, is dit zijn eerste kennismaking met de Formula E. De 26-jarige Belg kijkt erg uit naar zijn eerste Formula E test. Volgens hem is dit een fantastisch kampioenschap. Het wordt alvast een druk weekend voor Dries Vanthoor. Want voorafgaand aan deze testdag in Berlijn neemt hij nog deel aan de 6 Hours of Spa-Francorchamps, onderdeel van de FIA WEC kalender.

Als tweede rijder van deze Rookie Test kiest Envision voor Alice Powell. Powell is vandaag al enkele jaren actief als test- en ontwikkelingsrijder voor het team en reed eerder al een test met de GEN2-wagen in Marrakesh en Valencia.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!