Win een gesigneerde poster van het DS Penske Formula E Team!

DoorMatthias Hautekiet

23 juli 2024
Stoffel Vandoorne (DS Penske) signeert de Limited Edition poster van Automobilist voor de wedstrijd van EV-oltuion en DS Performance

Op zondag 21 juli kende het ABB FIA Formula E Wereldkampioenschap zijn grote finale, waarbij de nieuwe wereldkampioen werd gekroond. Ook het DS Penske Formula E Team mag tevreden zijn met een mooie derde plaats in het klassement bij de teams. Om de successen van DS Penske te vieren, geven EV-olution en DS Performance een gehandtekende poster weg.

Wil jij kans maken op een exclusieve ‘DS E-TENSE FE23 ‘Grand Gala’ – Monaco E-Prix – 2024‘-poster, gesigneerd door Stoffel Vandoorne en Jean-Éric Vergne? Deze unieke poster is speciaal ontworpen voor de 2024 Monaco E-Prix en is slechts in een beperkte oplage van 200 prints verkrijgbaar, waardoor het een echte Limited Edition is. De handtekeningen van de rijders maakt deze nog unieker. En als dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog een gesigneerde pet van het team. Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op dit bijzondere collectors items.

Zo maak je kans!

Vul onderstaand formulier in, volg onze Facebook en/of Instagram-pagina en maak kans op deze unieke prijs.

Deze wedstrijd is afgelopen. We winnaar wordt spoedig bekend gemaakt.

Door deel te nemen gaat u akkoord met ons wedstrijdreglement.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!