Wehrlein en da Costa ook in 2025 bij Porsche Formula E Team

DoorMatthias Hautekiet

10 september 2024
Antonio Felix da Costa en Pascal Wehrlein Porsche Formula E Team

In zowat alle raceklassen is het silly season volop bezig en dat is ook bij de elektrische eenzitters niet anders. Deze keer is Porsche die bevestigd dat António Félix da Costa en Pascal Wehrlein in het elfde Formula E seizoen opnieuw de Duitse vlag zullen verdedigen.

Foto © Porsche

Erg verrassend is dit nieuws natuurlijk niet. Porsche houdt immers van standvastigheid in het team en dat houdt dus ook in dat ze vasthouden aan hun sterke rijders. Beide werden al wereldkampioen. Da Costa met DS in 2019 en Wehrlein afgelopen zomer met Porsche. Wel waren de wateren tussen Antonio en Porsch diep na een moeilijke eerste helft van het seizoen. Even leek het er zelf op dat Nico Müller zijn plaats zou innemen, maar die laatste trekt naar Andretti voor 2024/25. Da Costa west zich bovendien te herpakken tijdens de tweede helft van het seizoen en won maar liefst vier wedstrijden op vijf tussen Berlijn en Portland.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!